KHKK tapahtumakalenteri

Huom! Voit lisätä tapahtumakalenterin omaan Google tiliisi klikkaamalla "+GoogleCalendar".

Tai vaihtoehtoisesti omaan sähköiseen kalenteriisi linkillä  https://calendar.google.com/calendar?cid=c2xwam5iYzVqMmpiYjRkYjVzdGdwamgzajhAZ3JvdXAuY2FsZW5kYXIuZ29vZ2xlLmNvbQ.

Tulossa!

Seuraavia koulutuksia:

  • TULOSSA! Lisätreeni-ilta Juottimen rannassa Lammilla 26.7. klo 18. Treenit on tarkoitettu NUO- ja AVO -luokan vesityökokeisiin osallistuville koirakoille. Mukaan mahtuu 10 koirakkoa. Osallistumismaksu on 5€, mikä kattaa noutolintukulut. Ilmoittautuminen Teemu Ala-Hynnilä 040 801 9636 tai Timo Helen 040 587 0176. 
  • SEURAA ILMOITTELUA! Kerhon facessa ilmoitellaan kyyhkytreenimahdollisuudesta Karkkilassa. Muutamassa hetkessä kaksi treeniä täyttyi innokkaista koirakoista. Jos olet kiinnostunut osallistumaan, niin ilmoita facen kyyhkytreeniketjussa kiinnostuksesi tulla mukaan treeneihin. Kun riittävä määrä koirakoita on kasassa, niin uutta yhteistä treeniaikaa lähdetään etsimään. Koko päivän hinta on 300€, joka jaetaan osallistujien kesken.
  • MENOSSA! Treenipaikka tarjolla omaehtoiseen treenaukseen 28.7.  Paikalla voit harjoitella koiran kanssa klo 18-20 välisenä aikana. Treenipaikka tarjoaa mahdollisuuden noudon, vesitöiden, jäljen ja tokon harjoitteluun. Ilmoittautuminen Whatsappilla Jenni Ruotimo, 045 143 5154. Osoite on Maitoistentie 140, 12100 Oitti. Jenni avustaa tarvittaessa.
  • MENOSSA! Haulikkoammunnan harjoitussarja päättyy kerhon mestaruuskisoihin  Compac -radalla Hyvinkäällä 27.7. klo 17.30-19.30. Voittaja palkitaan. Katso tapahtumakuvaus alta. Laitathan kalenteriin!
  • KURKKAA KALENTERIA! Nyt on kalenterissa syksyn jahdit ja kokeet. Laitathan ylös!

Koulutussuunnitelma

Koska kerhon tarkoituksena on edistää kanakoirien perinteistä metsästyskäyttöä, pyrimme suuntaamaan koulutustarjontaamme sellaisiin koulutustapahtumiin, jotka edistävät tätä ajatusta. Pyrimme järjestämään koulutuksia sekä koiraa että ohjaajaa ajatellen. Osa koulutuksista soveltuu pennuille, osa nuorille koirille ja osa aikuisille koirille. Samoin koulutuksia jaetaan ohjaajan osaamistason mukaan. 

Koulutuskokonaisuus suunnitellaan vuodeksi kerrallaan ja se täsmentyy vuoden mittaa. Suunnitelma on alustava aina niin kauan kuin täsmällinen koulutussisältö, kouluttaja(t) sekä aika ja paikka ovat tiedossa. Koulutustapahtumat julkaistaan tämän jälkeen tapahtumakalenterissa.

Toivomme jäseniltä ehdotuksia ja aktiivista ideointia uusien koulutustapahtumien järjestämiseksi! Ehdotukset voi lähettää sähköpostitse meille koulutusvastaaville.