KHKK tapahtumakalenteri

Huom! Voit lisätä tapahtumakalenterin omaan Google tiliisi klikkaamalla "+GoogleCalendar".

Tai vaihtoehtoisesti omaan sähköiseen kalenteriisi linkillä  https://calendar.google.com/calendar?cid=c2xwam5iYzVqMmpiYjRkYjVzdGdwamgzajhAZ3JvdXAuY2FsZW5kYXIuZ29vZ2xlLmNvbQ.

Treenit Ladies Trialiin lähtijöille

Kerho järjestää Ladies Trialiin lähtijöille valmistavat peltotreenit 24.10. klo 12 alkaen. Paikka on Veikkolassa, Kirkkonummella. Ilmoittautuminen ja tarkemmat tiedot Heidi Malmström, puh 045 895 1992. Treeneihin mahtuu enintään 5 koirakkoa. Lintuja varataan kolme koirakkoa kohden. Treenit vetää Heidi Malmström.

LISÄTREENI: Nopeasti menneiden paikkojen vuoksi lisäpäivä: 25.10. klo 12 alkaen. Olkaahan suoraan Heidiin yhteydessä!

Jahti kaikentasoille koirakoille

Kerho järjestää 11.11. jahdin Ellilän fasaanintilalla, Häränvattantie 22, 14680 Alvettula, Hauho. Ilmoittautuminen Heidi Malmström, puh 045 895 1992. Ilmoittautuminen alkaa 30.10. Paikat varataan ilmoittautumisjärjestyksessä. Hinta 90€. Maksu paikanpäällä. Lintuja varataan kolme koirakkoa kohden. Tule mukaan matalalla kynnyksellä! Maasto-oppailta saa neuvoja tarvittaessa.

Pikkujoulun jahtiviikonloppu Pohjanmaan lakeuksilla

Kerho järjestää jo perinteeksi muodostuneen jahtiviikonlopun Pohjanmaan laajoilla pelloilla 1.-3. joulukuuta. Paikka on Lapualla. Jäsenille on varattu yhteismajoitus 10 hengen seurueelle. Peltoalaa on käytettävissä 30 koirakolle. Jos tulijoita on enemmän kuin kymmenen tai jos et halua mukaan yhteismajoitukseen, niin alueelta löytyy mahdollisuuksia muuhun majoittumiseen. Jos et tule mukaan yhteismajoitukseen, niin hoidathan majoituksen itse.

Jahtiviikonlopun hinnat:

- Yhteismajoitus 50€/koirakko/viikonloppu

- Lintuja vähintään kaksi per päivä, 30€/lintu. Mikäli haluat lisälintuja, niin ilmoitathan siitä erikseen.

- Juoksutusmaksu 10€/päivä, jos haluat, että koiralle ei tiputeta lintua

- Juoksutusmaksu 20€/päivä, jos tavoitteena on tiputus

Sitova ilmoittautuminen 1.11. mennessä. Ilmoittautuminen, tarkemmat tiedot ja kyselyt Heidi Malmström, puh 045 895 1992.

Tervetuloa mukaan!

Tulossa ja menossa!

VUODEN 2023 KOULUTUS- JA TAPAHTUMASUUNNITTELU on valmis.  Tapahtumia lisätään mahdollisuuksien mukaan. Tulevista koulutuksista ilmoitetaan kevään, kesän ja syksyn mittaan.

Seuraa sivuja, sähköpostia ja facea!

Koulutussuunnitelmassa:

 • Allasuintia huhti-toukokuussa TOTEUTETTU
 • Haulikkoammuntaa touko-heinäkuussa TOTEUTETTU
 • Kyyhkytreenit TOTEUTETTU
 • Näyttelytreenejä touko-kesäkuussa TOTEUTETTU
 • Pentutreenejä touko-kesäkuussa TOTEUTETTU
 • TOKO -treenit TOTEUTETTU
 • Klinikka edistyneille koirakoille. Vesi- ja jälkityötreenit elokuussa -> PERUTTU
 • Vesityötreenejä touko-elokuussa TOTEUTETTU
 • Kaer -koulutusta elokuussa TOTEUTETTU
 • Junkkaritreeniä syyskuussa TOTEUTETTU
 • Peltotreeniä ja jahteja syyskuusta helmikuulle MENOSSA

Pyrimme järjestämään koulutuksia sekä koiraa että ohjaajaa ajatellen. Osa koulutuksista soveltuu pennuille, osa nuorille koirille ja osa aikuisille koirille. Samoin koulutuksia jaetaan ohjaajan osaamistason mukaan. 

Koulutuskokonaisuus suunnitellaan vuodeksi kerrallaan ja se täsmentyy vuoden mittaan. Suunnitelma on alustava aina niin kauan kuin täsmällinen koulutussisältö, kouluttaja(t) sekä aika ja paikka ovat tiedossa. Koulutustapahtumat julkaistaan tämän jälkeen tapahtumakalenterissa.

Toivomme jäseniltä ehdotuksia ja aktiivista ideointia uusien koulutustapahtumien järjestämiseksi! Ehdotukset voi lähettää sähköpostitse meille koulutusvastaaville.

Koulutusterveisin Mirva, Katja ja Heidi