KHKK tapahtumakalenteri

Huom! Voit lisätä tapahtumakalenterin omaan Google tiliisi klikkaamalla "+GoogleCalendar".

Tai vaihtoehtoisesti omaan sähköiseen kalenteriisi linkillä  https://calendar.google.com/calendar?cid=c2xwam5iYzVqMmpiYjRkYjVzdGdwamgzajhAZ3JvdXAuY2FsZW5kYXIuZ29vZ2xlLmNvbQ.

Tulossa!

Seuraavia koulutuksia:

  • SIIRTYY!! Luentosettiä ja keskustelua mielenkiintoisista aiheista luvassa 15.5. Aiheina mm: Koiran liike / Emeritustuomari Raimo Louhio, Koiran lihaksisto ja lihaskireyden vaikutus liikkeeseen/ Urheilukoirahieroja Heidi Malmström, Pintapyynti /Matti Penttinen Korpinaavan Kennel. Paikkana Etelä-Hämeen Kennelpiirin tilat Hämeenlinnassa. Laitathan kalenteriin!
  • MENOSSA!! Haulikkoammuntaa Compac -radalla Hyvinkäällä 18.5., 8.6.(N) ja 27.7. klo 17.30-19.30. Osa vuoroista naisten toivomuksesta naisjäsenistölle (N). Katso tapahtumakuvaus alta. Laitathan kalenteriin!
  • MENOSSA!! Koiranäyttelytreenit kokemattomille koirakoille toukokuussa: 1. kerta perusasiat ja treenaus + kotitehtävät, 2. kerta oman koiran esittäminen "tuomarille" ja palaute.

Koulutussuunnitelma

Koska kerhon tarkoituksena on edistää kanakoirien perinteistä metsästyskäyttöä, pyrimme suuntaamaan koulutustarjontaamme sellaisiin koulutustapahtumiin, jotka edistävät tätä ajatusta. Pyrimme järjestämään koulutuksia sekä koiraa että ohjaajaa ajatellen. Osa koulutuksista soveltuu pennuille, osa nuorille koirille ja osa aikuisille koirille. Samoin koulutuksia jaetaan ohjaajan osaamistason mukaan. 

Koulutuskokonaisuus suunnitellaan vuodeksi kerrallaan ja se täsmentyy vuoden mittaa. Suunnitelma on alustava aina niin kauan kuin täsmällinen koulutussisältö, kouluttaja(t) sekä aika ja paikka ovat tiedossa. Koulutustapahtumat julkaistaan tämän jälkeen tapahtumakalenterissa.

Toivomme jäseniltä ehdotuksia ja aktiivista ideointia uusien koulutustapahtumien järjestämiseksi! Ehdotukset voi lähettää sähköpostitse meille koulutusvastaaville.