Jäsenkirje 1/2020

3.5.2020

Eipä vielä vuosikokouksessa 29.2. osattu arvata minkälaiseksi tuleva kausi harrastustoiminnan osalta muodostuukaan! Koronavirus pandemia on muuttanut meidän kaikkien arkea ja vapaa-aikaa. Noudatamme yhdistyksenä luonnollisesti viranomaisten määräyksiä ja suosituksia, ja seuraamme niiden vaikutusta kesä- ja syyskauden toimintaan.

 

Arvoisat Kanta-Hämeen Kanakoirakerhon jäsenet!

 

Eipä vielä vuosikokouksessa 29.2. osattu arvata minkälaiseksi tuleva kausi harrastustoiminnan osalta muodostuukaan! Koronavirus pandemia on muuttanut meidän kaikkien arkea ja vapaa-aikaa. Noudatamme yhdistyksenä luonnollisesti viranomaisten määräyksiä ja suosituksia, ja seuraamme niiden vaikutusta kesä- ja syyskauden toimintaan.

 

Vuosikokouksessa yhdistykselle valittiin uusi hallituksen puheenjohtaja ja uudet hallituksen jäsenet erovuoroisten tilalle. Kiitos Kari-Pekka Lassila ja Mika Savolainen työstänne hallituksessa yhdistyksen eteen!

 

Vuosikokouksessa jaettiin myös kerhon sääntöjen mukaisesti menestyneille koirille uudet kerhomitalit ja -palkinnot, sekä kutsuttiin kerhon ensimmäisiksi kunniajäseniksi Kanta-Hämeen Kanakoirakerhon 1996 perustaneet Ilpo Inkiläinen, Raimo Louhio ja Jussi Suomaa.

 

Hallitus kokoontui 9.4. järjestäytymiskokouksessa poikkeuksellisesti etäyhteydellä. Kokouksessa sovittiin kullekin hallituksen jäsenelle vastuualueet ja keskustelimme toimintasuunnitelman ja koronarajoitusten mukaisesti kuinka järjestää toimintaa tulevalle kaudelle. Koetoiminnan osalta asia on yksinkertainen, kokeet painottuvat syksyyn, koe ajat anotaan keväällä tiettyyn aikaan mennessä ja sen jälkeen kokeet pidetään mikäli tilanne sen mahdollistaa. Jahdit järjestetään syksyn ja talven aikana ja ne on myös syytä varata hyvissä ajoin ennakkoon. Jahtien osalta toteutumisten edellytyksiä seurataan erikseen. Koulutukset painottuvat kevääseen, kesään ja alkusyksyyn. Näiden osalta tilanne on niin epäselvä että toistaiseksi emme pysty suunnittelemaan toimintaa koulutusten osalta vaan palaamme siihen mikäli edellytykset niin sallivat.

 

Kirjeen lopussa yhteenveto nykyisistä toiminnan suunnitelmistamme. Ajantasaisimman tiedon löydät aina KHKK verkkosivuilta tapahtumakalenterista https://www.khkk.fi/kalenteri/.

 

Hallituksen kokoonpano 2020

 

Kanta-Hämeen kanakoirakerhon hallitus vuonna 2020. Suluissa on mainittu myös hallituksen jäsenen päävastuualue sekä maininta, jos henkilö on hallituksessa ensimmäistä vuotta.

 

Teemu Ala-Hynnilä (puheenjohtaja, UUSI)

 

Esa-Pentti Lukkarinen (varapuheenjohtaja)

Anne Pekkanen (rahastonhoitaja)

Hanna Heinonen (hallituksen sihteeri)

Timo Helén (koetoiminta)

Jyri Hänninen (koulutusvastaava)

Kai Ahlholm (jahtivastaava, UUSI)

 

Tarkemmat esittelyt löytyvät yhdistyksen verkkosivuilta https://www.khkk.fi/yhteystiedot/.

 

Jahdit - Kai Ahlholm

 

Lisätietoja ja alustavat ilmoittautumiset jahtivastaava sähköpostitse / puhelimella,
paitsi Syysjahti jossa ilmoittautumiset Toni Saarela, tonijasalla@elisanet.fi/050 526 8969.

 

Syysjahti, Lapua                    7. - 8.11.2020    10 koirakkoa 3 lintua/päivä

Pikkujoulujahti, Hauho        12.12.2020        10 koirakkoa

Päätösjahti, Kytäjä                27.2.2021          20 koirakkoa

 

Lisäksi nuorille koirille (max. 5kpl) järjestetään Mikko Hallan Fasaanitilalla koulutuksellinen jahti loka/marraskuussa. Ajankohta tarkentuu myöhemmin.

 

Koetoiminta - Timo Helén

 

Lisätietoa koetoimintavastaava sähköpostitse / puhelimella.

 

Vesikokeet, Lammi                                     9.8. ja 16.8.2020

Weimareiden mestaruuskoe, Lammi     14.11.2020

KAER koe, Lammi                                       15.11.2020

 

Lisäksi: Haasteottelut NUO-luokka Salpausselän kanakoirakerhoa vastaan, ei tietoa vielä ajankohdasta. AVO-luokan koe Satakunnan kanakoirayhdistystä vastaan syksyllä, ei tietoa vielä ajankohdasta.

 

Koulutukset - Jyri Hänninen

 

Koulutuksia pyrimme järjestämään heti, kun koronavirus tilanne on saatu hallintaan eli kun kokoontumisia voimme taas vapaasti järjestää. Koulutukset jatkuvat tutuilla teemoilla, ammuntaharjoittelu, vesityökoulutukset sekä erilaisia koulutuksia kyyhkyillä tai fasaaneilla.

 

Näistä laitamme tietoa ja tarkennamme päivämääriä, kun tilanne sen mahdollistaa.

Mahdollisia nettikoulutuksiakin olemme miettineet, mutta ne ovat vielä suunnitteluasteella.

 

Jäsenmaksut - Anne Pekkanen

 

Jäsen- ja liittymismaksut pysyvät ennallaan vuodelle 2020.

 

·        perusjäsenen vuosimaksu 20 €

·        perhejäsen vuosimaksu 10 €

·        liittymismaksu 15 €

 

Jäsenlaskut lähetetään toukokuun alussa, ja viimevuotiseen tapaan siten että kukin varsinainen jäsen voi yhdellä maksulla maksaa sekä omansa että mahdollisen perhejäsenen jäsenmaksut. Muistattehan käyttää maksaessanne viitettä että maksu rekisteröityy jäsenrekisteriimme oikein!

 

Pidetään huolta itsestämme ja läheisistämme!

 

Terveisin,

 Teemu Ala-Hynnilä

 KHKK hallitus