Yhteystiedot

Hallitus 2019

Puheenjohtaja

Esa-Pentti Lukkarinen, eplukkarinen@gmail.com, 045 176 2669.

Mannermaisia kanakoiria minulla on ollut vuodesta 1992. Ensimmäinen koirani oli pienimünsterinseisoja. Tällöin nuorella pojan koltiaisella ei ollut vielä autoa, joten metsälle mentiin mopolla koira sylissä pitkin Kittilän kairoja.  Ahkeraan luettiin koulutusopasta ja sovellettiin oppeja käytännön tilanteisiin vaihtelevalla menestyksellä. Näistä vuosista jäi pysyvä kipinä kanakoirametsästykseen. Vuosien aikana tutuksi ovat tulleet myös lyhytkarvainen saksanseisoja ja isomünsterinseisoja. Nykyisin minulla on kaksi karkeakarvaista saksanseisojaa.

Varapuheenjohtaja

Kari-Pekka Lassila, lassila.kp@gmail.com, 050 590 8069.

Ensimmäisen seisojani hankin 1999 ja se oli lyhytkarvainen saksanseisoja. Tällä hetkellä taloudessa on karkekakarvainen saksanseisoja, jonka kanssa metsästän riistaa aika monipuolisesti.

Rahastonhoitaja

Anne Pekkanen, akpekkanen@gmail.com, 0400 226 556.

Ensimmäisen weimarini hankin 1996 ja rotu "vei mukanaan". Koiran kautta linnustuksesta tuli harrastus ja nykyään kasvatan pienimuotoisesti käyttölinjaisia weimarinseisojia. Parhaillaan koirien kanssa kulkeminen on meditatiivista ja myös emännän luonne kouliintuu samalla! Päivittäin mukana kulkee kaksi weimarinseisojaa. Hallituksessa olen "paluumuuttaja" vuoden tauon jälkeen. 

Koetoiminta

Timo Helén, timo.helen@koskisen.com, 040 587 0176.

Ensimmäinen seisoja tuli meidän talouteen -07 ja sen kanssa monipuolinen metsästys vei mennessään. Kotona on tällä hetkellä kolme seisojaa joilla kaikilla on metsästetty monipuolisesti linnuista pienpetoihin. Kaikilla olen myös käynyt kokeissa metsästyskautta "jatkamassa". Saksanseisoja on parhaimmillaan monipuolinen metsästyskoira, uskollinen "palvelija" isännälle ja huomaamaton kotioloissa. Seisojissa kiehtoo niiden lähes rajaton kapasiteeti oppia asioita jos isännällä taidot riittä opettaa eli valmista ei tule ikinä...

Koulutusvastaava

Jyri Hänninen, jyri.hann@gmail.com, 040 158 8730.

Olen touhunnut lyhytkarvaisten saksanseisojien kanssa vuodesta 2011. Alkuun itselläni ei ollut ymmärrystä eikä osaamista koirankouluttamisesta, mutta vuosien varrella oma tekeminen on kehittynyt ja kyky osata arvostaa koirien hienoja suorituksia linnuilla on kasvanut nautinnoksi.

Jahtivastaava

Mika Savolainen, tunkki76@gmail.com, 040 586 7908.

Ensimmäisen seisojan hankin 2014, aikaisempaa kokemusta ei ollut kanakoirista. Harrastus on todellakin vienyt mennessään ja muutamissa kokeissakin on tullut käytyä. Pohjoiseen metsästysreissuja tulee tehtyä n.4 kertaa kaudessa. Perheeseen kuuluu kaksi karkeakarvaista saksanseisojaa.

Sihteeri

Hanna Heinonen, heinohle@gmail.com, 040 527 4445.

Ensimmäinen saksanseisoja tuli meidän perheeseen vuonna 2010. Monipuolisena käyttökoirana seisojat veivät mennessään ja tällä hetkellä kotoa löytyy kolme karkeakarvaista saksanseisojaa ja näiden lisäksi kaksi suomenajokoiraa ja kaksi parsonrussellterrieriä. Pienpetometsästys on erityisesti lähellä sydäntäni. Olen mukana Kanta-Hämeen kanakoirakerhon hallituksessa nyt toista kautta ja tätä ennen olen ollut jo useana vuonna aktiivisesti mukana järjestämässä kerhon KAER ja vesityökokeita Lammilla.

Toimihenkilöt

Jäsensihteeri/verkkosivut

Teemu Ala-Hynnilä, tah@iki.fi, 040 801 9636.

Kanalintuja olen metsästänyt jo kohta 20 vuotta, mutta kanakoiraharrastuksen pariin pääsin vasta muutama vuosi sitten. Ensimmäisen kanakoiran roduksi valikoitui kokonsa puolesta Bretoni. Sen kanssa vauhtia riittää ja aloittelevan kanakoiraharrastajan haasteet ovat tulleet tutuiksi. Lapin kairat koiran kanssa kuljettuina ovat usein mielessäni.

Pankkiyhteystiedot

Lammin Säästöpankki FI09 4260 0010 2918 44.

Voit lähettää hallitukselle viestin/palautetta myös sähköisellä lomakkeella:

Yhteydenotto *